Proizvodni program

vrste šili testenin

V svojem proizvodnem programu imamo več vrst testenin. Po svoji sestavi in obliki so si različne. Šili domače testenine so neprimerljivo okusnejše od vseh industrijskih različic, saj zaradi naravnega sušenja ohranijo več pristnega vonja in okusa domačnosti, kar ugotovite takoj, ko odprete paketek.

ŠIROKI REZANCI

V ponudbi imamo več vrst širokih rezancev –  klasične jajčne ali pa testenine obogatene z različnimi začimbami (bazilika, česen, čili, paprika, kurkuma) ter tudi ajdove široke rezance.

FUSILLI (Svedrčki)

Šili fusilli iz pšeničnega zdroba durum, obogateni s špinačo in paradižnikom, so prvovrsten dokaz, da tudi mi znamo izdelovati odlične domače testenine.

TAGLIATELLE

Tagliatelle so ploščati, 6 mm široki rezanci, odlični kot priloga ali glavna jed. Za njihovo pripravo potrebujete zgolj 3 sestavine in obrok je lahko popoln. Prav tako so tudi kuhane v le 3 min. 

JUŠNA ZAKUHA

Jušni rezanci so tradicionalna slovenska jušna zakuha za govejo žup’co. Domači rezanci naredijo juho izdatnejšo. Se ne razkuhajo in v juhi ne puščajo mokastega okusa.
V ponudbi imamo tudi različico za naše najmlajše – jušno abecedo.

Zakaj izbrati naše testenine

V proizvodnji imamo postavljene visoke standarde, ki nam zagotavljajo, da lahko svoje testenine prodajamo ne samo v naši butični trgovini, ampak smo prisotni v velikih trgovskih verigah. Testenine izdelujemo iz najboljših, preverjenih surovin pod strogim nadzorom.

Preverjene surovine

znanje in tradicija

.

Zanesljivost

2017 smo BILI partnerji projekta -
Lidlova lojtr’ca domačih